Hledáte produkt, co obsahuje kolagen z přírodních zdrojů?

Při péči o naše klouby bychom se měli zaměřovat nejen na vitamíny a minerály, ale také na stavební hmotu – kolagen. Kdy se z těla začíná vytrácet, a jaký přírodní produkt, co obsahuje kolagen, je nejefektivnější?

Hledáte produkt, co obsahuje kolagen z přírodních zdrojů?

Kolagen tvoří strukturu šlach, vazů a chrupavek

Na co je dobrý kolagen? Zajišťuje jejich pevnost, pružnost a odolnost. V našem těle se přirozeně vytváří především v mládí – s věkem produkce kolagenu ubývá. Poznáme to snadno – kůže je povolená a ztrácí pružnost, a začínají se objevovat potíže s pohybem. Paradoxem je, že čím jsme starší, tím víc kolagenu by tělo potřebovalo. Kvůli tomu je dobré najít si vhodný produkt, co obsahuje kolagen v té nejpřirozenější podobě pro náš organismus. Dopřejeme si tak v podstatě stavební hmotu pro naše klouby.

Různé typy kolagenu

Existuje asi 20 typů kolagenu podle toho, v jaké oblasti těla se vyskytuje. Podle toho je dobré ho i doplňovat – pokud nám jde o klouby, nemá velký smysl užívat produkt, co obsahuje kolagen na pleť. Pohybový aparát potřebuje kolagen II. typu. Ten pochází z živočišných zdrojů, a je zpracován tak, aby se maximálně zužitkoval tam, kde má.

Na vepřové koleno nespoléhejte

Mezi lidmi koluje hned několik mýtů – třeba, že gumoví medvídci a ovar z vepřových nožiček jsou skvělé na klouby. Pravdou je, že kolagen obsažený v potravinách se skládá z 90 % z vody. Museli bychom jíst vepřové koleno 3x denně, a to dlouhodobě, abychom získali dostatek kolagenu. Rozdíl oproti doplňku stravy, co obsahuje kolagen, je v jeho samotné podobě. Profesionální výrobky totiž obsahují kolagen – je upravený tak, abychom získali pořádnou dávku v jedné kapsli.

FlexiMed balení

FlexiMed

Nový přípravek pro zdravé klouby
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


Vaše komentáře

Vložte svůj komentář:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznická podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svůj komentář:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se